Gastenboek

Gastenboek Alkmaardames 4

Welkom op het gastenboek van Dames 4.


Reacties

 • 30 nov 2009 om 21:35 Martine Martine

  Karlijn heeft mij gesmst dat ze morgen met mij mee gaat. Helemaal opgelost.

  Ik heb Jeroen gesmst (ik heb geen zin in bellen vandaag) om het rek.nr maar helaas geen gehoor.......Boos

 • 30 nov 2009 om 21:34 Martine Martine

  Karlijn heeft mij gesmst dat ze morgen met mij mee gaat. Helemaal opgelost.

  Ik heb Jeroen gesmst (ik heb geen zin in bellen vandaag) om het rek.nr maar helaas geen gehoor.......Boos

 • 30 nov 2009 om 21:31 Laura Laura

  hoi meiden.
  Anders wil ik ook best het geld 175 voorschieten voor het team. Maar dan ga ik niet ook nog eens naar de avond (borg betalen). Dan moet dat iemand anders van mij overnemen?
  Ik ben nu aan het zoeken naar een rekeningnummer van die vent? of hoe betaal ik dat? Kan dat niet vinden.
  Dan maak ik het geld nu over.
  Maar wil dan iemand anders de spullen regelen?

  Kusje

 • 30 nov 2009 om 21:28 Ettol Ettol

  ja maar het gaat niet lukken om het voor morgen ove rte maken, het is wel super meegedacht enzo hoor, maar omdat waarschijnlijk niet iedereen de zelfde bank heb kan het wel 5 werkdagen duren voordat het er op staat en soms duurt het zelfs langer, of met massel dan is het korter maar die gerantie is dus zeer klein, dus dan moete we wel zeker weten dat ze die 175 euro kan over maken en anders kijken of iemand anders het kan die dat geld heeft en even kan missen...

 • 30 nov 2009 om 21:26 DE Japanner DE Japanner

  Het probleem is nu toch opgelost, Laura gaat gewoon na haar training ballen + wedstrijdformulieren ophalen.

  Ander punt is het geld, maar als we zorgen dat we het geld naar Patricia overmaken. Als je je rekeningnr even wil doormailen zal ik woensdag meteen 15 euro aan je overmaken. En dan moeten we bv zorgen dat het voor vrijdag allemaal geregeld is.

  Dus probleem is opgelost..Scooteren

 • 30 nov 2009 om 21:18

  oke.........
  Er worden gewoon wat dingen gemeld, hierdoor hoeft de sfeer er niet perse minder van te worden. We zeggen gewoon wat, en dit kunnen we van elkaar accepteren. we hoeven elkaar daarna heus niet raar aan te kijken ofzo. Niet alles kan altijd posititief benaderd worden. Wel kan iedereen meewerken en meedenken. Het is jammer , dat het op een gastenboek moet gebeuren,maar dit is nu niet anders aangezien iedereen al snel weg was. Als er gemeld werd dat we snel moesten vertrekken, hadden we het nog kunnen bespreken voordat er mensen gingen douchen. De dag van te voren was het verhaal van de zaalhockey al bekend. Maar nu gaat het dus via de site. En hierin zou je dan maar even moeten proberen te filteren.

  Desondanks blijven de feiten staan:
  Allereerst vind ik het goed dat bijna iedereen nu heeft gereageerd. je kunt beter reageren dan niks van je laten horen, terwijl je dit alles wel hebt gelezen.

  Over de betaling --> Er zal toch een oplossing moeten komen. Voor morgen redden we het toch al niet meer, dus dan maar later (hadden ze het maar eerder moeten melden..). Dan vraag ik toch of iemand het op zich wilt nemen.
  Ik heb al voor het zaalhockey gezorgd, maar vind dat anderen nu even mee mogen denken.
  Mocht er iemand zijn die dan zegt: jij bent aanvoerdster, dan nog maar even dit: ik ben aanspreekpunt voor de club en tot zover heb ik mijn taak ook volbracht.
  Als er morgen niemand heen gaat, dan is dat pech, maar dan moeten de ballen maar op een andere manier geregeld worden.

  Dus kortom: het moet geregeld gaan worden, ookal is het niet morgen of deze week. Maar als het niet geregeld wordt, kunnen we niet zaalhockeyen en betalen we voor niks ( we kunnen ons niet meer terugtrekken) We hebben zelf gekozen voor zaalhockey, we hadden ook kunnen midwinteren, dan waren we nu klaar.

  goed dit is mijn verhaal. Kijk maar wat je ermee doet. Maar ik persoonlijk ga me verder niet druk maken (probeer ik) want het gaat al niet zo goed.

  Xx

 • 30 nov 2009 om 21:13 Laura Laura

  Ladies, als niemand heen kan wil ik het wel snel ophalen na mijn tennis. ben om kwart over 9 klaar en het is tot half 10. Dan haal ik de wedstrijd formulieren op & een aantal ballen.. (max 8). Helaas missen we dan de info, maar ik heb tennisles van 8 tot kwart over 9.

  xxx

 • 30 nov 2009 om 21:04 Laura Laura

  Ik zou je het geld nu al over kunnen maken en ik wil desnoods wel voor 1 of 2 voorschieten? als jij het dan redt patries?

 • 30 nov 2009 om 20:56 DE Japanner DE Japanner

  Ik kan helaas pas woe het geld overmaken.

 • 30 nov 2009 om 20:54 Patricia Zonneveld Patricia Zonneveld

  Ik voel de sfeer tamelijk de verkeerde kant op gaan. Laten we het gezellig houden. Het is en blijft eenmaal een vrijetijdsbesteding en het is niet de bedoeling dat er andere belangrijkere dingen voor moeten worden opgezegd. Dit moeten jullie niet verkeerd opvatten, want we doen natuurlijk een teamsport en het is belangrijk om bij wedstrijd en training te zijn maar als het lastig is om naar zon bijeenkomst te gaan houdt het op.
  Ik zit met hetzelfde probleem als Lotte, dus alleen als ik de garantie heb dat iedereen het morgen gestort heeft kan ik het geld overmaken.

  Fijne avond en iig tot woensdag! xx

 • 30 nov 2009 om 20:45 Ettol Ettol

  Ja maar zoals maartje ook zegt ik heb ook geen recht vn spreken maar ikga het gewoon echt niet redden ivm school, ook kan ik niet die175 euro betalen omdat ik dat niet op me rekening heb staan anders had ik dat zeker gewoon betaald. het probleem nu is wie kan dat betalen en wie kan er morgen want anders gaat helaas het zaalhockey denk ik niet door. jammer. Twijfel

 • 30 nov 2009 om 20:40 DE Japanner DE Japanner

  Heel handig dit allemaal zeg..ik ben helaas de zoveelste die dus zegt dat ik morgen niet kan (ik heb tot laat college en ik woon in adam). Het zou toch niet heel moeilijk moeten zijn om met een paar mensen daar naar toe te moeten gaan. Wel lekkere indruk maakt d3 weer als we niet komen, kunnen we natuurlijk ook niet achteraf lopen zeuren.
  (Maar ik heb geen recht van spreken aangezien ik zelf ook niet kan komen, maar wilde het wel even zeggen.)
  xx

 • 30 nov 2009 om 20:36 Ettol Ettol

  MENSEN wie betaald zaalhockey??????? moet voor morgen ....

 • 30 nov 2009 om 20:34 Ettol Ettol

  Auw duidelijke taal
  eetse! Ruft

 • 30 nov 2009 om 20:32 keepster Digna keepster Digna

  ik ben dus echt niet gedient van smsjes dat ik de site moet lezen ben fucking moe van de training Brancard want sommige mensen trainen wel! ben net pas thuis en ga nu pas eten na een lange werkdag.

  ik stel voor geen zaal hockey want niemand wil er wat voor doen. het zijn altijd dezelfde die het moeten doen.

  ik ga nu op de bank hangen en uit zweten van mijn training. zie jullie woensdag en anders in maart met de gewone competitie.

  kus digna

 • 30 nov 2009 om 20:18 Laura Laura

  Jeeminee! Het was dus toch wat erger dan je dacht.. en toch nog doorgespeelt, bikkel. Sterkte ermee. echt balen.
  Welk tennistoernooi doe je mee? in de daalmeer??

  Kusje

 • 30 nov 2009 om 20:03 nienke nienke

  Hoi meiden!
  Ik heb alle berichten gelezen. Ik kan helaas niet morgen komen, ik zit met mijn been omhoog heb gister me voet zwaargekneust. Huisarts was eerst bang dat ik het gebroken had, maar in het ziekenhuis bleek gelukkig van niet. Dus ik kan niet auto rijden niets, dus jammer genoeg ook geen training woensdag voor mij. Verder ga ik natuurlijk wel mee doen met de training op woensdag 20 december. En ik wil ook graag meeden met de clinic ik kan alleen nog niet zeggen of ik kan want ik doe altijd tusse kerst en oud en nieuw mee met een tennis toernooi. Ik hoop dat er toch morgen nog wel wat meer mensen meegaan want van heel team is 1 inderdaad wel heel weinig.

  Tot snel!Smile

 • 30 nov 2009 om 19:33 Maaike Maaike

  Hoi meiden, jeetje wat een berichten allemaal! Nou sorry maar ik kan ook niet morgen. Ik moet werken, heb een avond vergadering met bewonerscommissie. En 20 december kan ik ook niet! Das balen! 28 december kan ik wel, dus ik ga wel naar die clinic! En Martine als er niemand met je mee kan, begrijp ik dat je ook niet gaat hoor!

  Ik ben er woensdag wel. Mijn vader viert zijn verjaardag zondag! Tot dan!

 • 30 nov 2009 om 19:26 Laura Laura

  Hoi meiden! Wat een berichtjes allemaal.
  Ik ga niet mee naar groningen, helaas.
  Hoelaat is dat morgen?
  Ik moet om 8uur tennissen. Wil best daarvoor even mee heen, moet alleen kwart voor 8 echt weg dan.

  Uuh heb ik verdere vragen gemist?
  Wat is de clinic waar jullie het over hebben?

  Kusjes

 • 30 nov 2009 om 19:17 Martine Martine

  ik heb iedereen gesmst om op de site te kijken die nog niet gereageerd heeft.

Laat een reactie achter

Naam:

Je eigen naam

Anti-spam

Neem het nummer over
kaptcha

Reactie:

Geef je reactie
Smile Grijns Knipoog Sip Twijfel Tong Verjaardag Bier Adje Boos Duivel Eten FU Hart pleepapier slapen Verliefd Bier dinken Auw Gele kaart Rode kaart Gewonnen Bla bla Fietsen Scooteren Ruft Heet Brancard

Sponsors