Gastenboek

Gastenboek Alkmaardames 4

Welkom op het gastenboek van Dames 4.


Reacties

 • 30 nov 2009 om 21:45 Laura Laura

  Hallo Laura,

  Het rekeningnummer voor de zaalhockeycontributie is:  Rekeningnummer 1498.89.186

  Ten name van Zaalhockey AMHC te Alkmaar

  Onder vermelding van je teamnaam.  Voor de seniorenteams bedraagt de zaalhockeycontributie dit jaar 225 euro.  Ga meteen zorgen dat het rekeningnummer op de website komt te staan.  Groeten en tot op de informatieavond,  Jeroen Bohré
  Zaalhockeycommissaris AMHC
  06-49945335

 • 30 nov 2009 om 21:44 Laura Laura

  De eerste 15 eu van martine staan al op mijn rekening.! Fijn iedereen met ING, hahaGewonnen

 • 30 nov 2009 om 21:42 Laura Laura

  Hoi meiden.

  Ik heb hem gemaild. Hoop dat hij snel reageert. Ik heb jullie gemaild met mijn rekeningnummer het zou idd fijn zijn als ik het grootste gedeelte morgen al heb, of iig deze week. Ik redt het wel om 175 eu voor te schieten. Net salaris binnenTong
  Als ik het rekeningnummer heb schrijf ik het over en verwacht dan van ieder snel zijn geld Knipoog. Prima plan zo.

  Kusjes.

 • 30 nov 2009 om 21:38 Ettol Ettol

  ik vind het een goed idee, ik zal het straks zodra ik je rek.nr heb overmaken, ik heb even op de amhc site gekeken maar ik komer ook niet uit waar het geld over moet! super tof dat we het zo kunnen regelen!

  X

 • 30 nov 2009 om 21:37

  Hey laura. super lief van je. Maar ik vind het niet nodig dat jij het voorschiet.

  idee , laten we het zo doen:

  We sorten allemaal voor woensdag 15 euro op jou rekening. Als jij je rekeningnummer door wilt geven.

  Dan stort jij het hele bedrag, pas als je het geld van iedereen binnen hebt.
  Als je dan jbohre@hotmail.com mailt dat het later gestort wordt, omdat we er te laat van op de hoogte waren.

  Wat vind je ervan?? XX

 • 30 nov 2009 om 21:36 Laura Laura

  Super. Dan gaan jullie heen. Dan wil ik het geld voorschieten. Kun je me laten horen als hij het rekeningnummer gegeven heeft? ik zal hem nog even mailen.
  Mijn rekeningnummer zal ik jullie even mailen.

  Kusje

 • 30 nov 2009 om 21:35 Martine Martine

  Karlijn heeft mij gesmst dat ze morgen met mij mee gaat. Helemaal opgelost.

  Ik heb Jeroen gesmst (ik heb geen zin in bellen vandaag) om het rek.nr maar helaas geen gehoor.......Boos

 • 30 nov 2009 om 21:34 Martine Martine

  Karlijn heeft mij gesmst dat ze morgen met mij mee gaat. Helemaal opgelost.

  Ik heb Jeroen gesmst (ik heb geen zin in bellen vandaag) om het rek.nr maar helaas geen gehoor.......Boos

 • 30 nov 2009 om 21:31 Laura Laura

  hoi meiden.
  Anders wil ik ook best het geld 175 voorschieten voor het team. Maar dan ga ik niet ook nog eens naar de avond (borg betalen). Dan moet dat iemand anders van mij overnemen?
  Ik ben nu aan het zoeken naar een rekeningnummer van die vent? of hoe betaal ik dat? Kan dat niet vinden.
  Dan maak ik het geld nu over.
  Maar wil dan iemand anders de spullen regelen?

  Kusje

 • 30 nov 2009 om 21:28 Ettol Ettol

  ja maar het gaat niet lukken om het voor morgen ove rte maken, het is wel super meegedacht enzo hoor, maar omdat waarschijnlijk niet iedereen de zelfde bank heb kan het wel 5 werkdagen duren voordat het er op staat en soms duurt het zelfs langer, of met massel dan is het korter maar die gerantie is dus zeer klein, dus dan moete we wel zeker weten dat ze die 175 euro kan over maken en anders kijken of iemand anders het kan die dat geld heeft en even kan missen...

 • 30 nov 2009 om 21:26 DE Japanner DE Japanner

  Het probleem is nu toch opgelost, Laura gaat gewoon na haar training ballen + wedstrijdformulieren ophalen.

  Ander punt is het geld, maar als we zorgen dat we het geld naar Patricia overmaken. Als je je rekeningnr even wil doormailen zal ik woensdag meteen 15 euro aan je overmaken. En dan moeten we bv zorgen dat het voor vrijdag allemaal geregeld is.

  Dus probleem is opgelost..Scooteren

 • 30 nov 2009 om 21:18

  oke.........
  Er worden gewoon wat dingen gemeld, hierdoor hoeft de sfeer er niet perse minder van te worden. We zeggen gewoon wat, en dit kunnen we van elkaar accepteren. we hoeven elkaar daarna heus niet raar aan te kijken ofzo. Niet alles kan altijd posititief benaderd worden. Wel kan iedereen meewerken en meedenken. Het is jammer , dat het op een gastenboek moet gebeuren,maar dit is nu niet anders aangezien iedereen al snel weg was. Als er gemeld werd dat we snel moesten vertrekken, hadden we het nog kunnen bespreken voordat er mensen gingen douchen. De dag van te voren was het verhaal van de zaalhockey al bekend. Maar nu gaat het dus via de site. En hierin zou je dan maar even moeten proberen te filteren.

  Desondanks blijven de feiten staan:
  Allereerst vind ik het goed dat bijna iedereen nu heeft gereageerd. je kunt beter reageren dan niks van je laten horen, terwijl je dit alles wel hebt gelezen.

  Over de betaling --> Er zal toch een oplossing moeten komen. Voor morgen redden we het toch al niet meer, dus dan maar later (hadden ze het maar eerder moeten melden..). Dan vraag ik toch of iemand het op zich wilt nemen.
  Ik heb al voor het zaalhockey gezorgd, maar vind dat anderen nu even mee mogen denken.
  Mocht er iemand zijn die dan zegt: jij bent aanvoerdster, dan nog maar even dit: ik ben aanspreekpunt voor de club en tot zover heb ik mijn taak ook volbracht.
  Als er morgen niemand heen gaat, dan is dat pech, maar dan moeten de ballen maar op een andere manier geregeld worden.

  Dus kortom: het moet geregeld gaan worden, ookal is het niet morgen of deze week. Maar als het niet geregeld wordt, kunnen we niet zaalhockeyen en betalen we voor niks ( we kunnen ons niet meer terugtrekken) We hebben zelf gekozen voor zaalhockey, we hadden ook kunnen midwinteren, dan waren we nu klaar.

  goed dit is mijn verhaal. Kijk maar wat je ermee doet. Maar ik persoonlijk ga me verder niet druk maken (probeer ik) want het gaat al niet zo goed.

  Xx

 • 30 nov 2009 om 21:13 Laura Laura

  Ladies, als niemand heen kan wil ik het wel snel ophalen na mijn tennis. ben om kwart over 9 klaar en het is tot half 10. Dan haal ik de wedstrijd formulieren op & een aantal ballen.. (max 8). Helaas missen we dan de info, maar ik heb tennisles van 8 tot kwart over 9.

  xxx

 • 30 nov 2009 om 21:04 Laura Laura

  Ik zou je het geld nu al over kunnen maken en ik wil desnoods wel voor 1 of 2 voorschieten? als jij het dan redt patries?

 • 30 nov 2009 om 20:56 DE Japanner DE Japanner

  Ik kan helaas pas woe het geld overmaken.

 • 30 nov 2009 om 20:54 Patricia Zonneveld Patricia Zonneveld

  Ik voel de sfeer tamelijk de verkeerde kant op gaan. Laten we het gezellig houden. Het is en blijft eenmaal een vrijetijdsbesteding en het is niet de bedoeling dat er andere belangrijkere dingen voor moeten worden opgezegd. Dit moeten jullie niet verkeerd opvatten, want we doen natuurlijk een teamsport en het is belangrijk om bij wedstrijd en training te zijn maar als het lastig is om naar zon bijeenkomst te gaan houdt het op.
  Ik zit met hetzelfde probleem als Lotte, dus alleen als ik de garantie heb dat iedereen het morgen gestort heeft kan ik het geld overmaken.

  Fijne avond en iig tot woensdag! xx

 • 30 nov 2009 om 20:45 Ettol Ettol

  Ja maar zoals maartje ook zegt ik heb ook geen recht vn spreken maar ikga het gewoon echt niet redden ivm school, ook kan ik niet die175 euro betalen omdat ik dat niet op me rekening heb staan anders had ik dat zeker gewoon betaald. het probleem nu is wie kan dat betalen en wie kan er morgen want anders gaat helaas het zaalhockey denk ik niet door. jammer. Twijfel

 • 30 nov 2009 om 20:40 DE Japanner DE Japanner

  Heel handig dit allemaal zeg..ik ben helaas de zoveelste die dus zegt dat ik morgen niet kan (ik heb tot laat college en ik woon in adam). Het zou toch niet heel moeilijk moeten zijn om met een paar mensen daar naar toe te moeten gaan. Wel lekkere indruk maakt d3 weer als we niet komen, kunnen we natuurlijk ook niet achteraf lopen zeuren.
  (Maar ik heb geen recht van spreken aangezien ik zelf ook niet kan komen, maar wilde het wel even zeggen.)
  xx

 • 30 nov 2009 om 20:36 Ettol Ettol

  MENSEN wie betaald zaalhockey??????? moet voor morgen ....

 • 30 nov 2009 om 20:34 Ettol Ettol

  Auw duidelijke taal
  eetse! Ruft

Laat een reactie achter

Naam:

Je eigen naam

Anti-spam

Neem het nummer over
kaptcha

Reactie:

Geef je reactie
Smile Grijns Knipoog Sip Twijfel Tong Verjaardag Bier Adje Boos Duivel Eten FU Hart pleepapier slapen Verliefd Bier dinken Auw Gele kaart Rode kaart Gewonnen Bla bla Fietsen Scooteren Ruft Heet Brancard

Sponsors